Over Tom

Tom Springveld

Dit ben ik, Tom Springveld. Bouwjaar 1986. Geboren in Amersfoort, opgegroeid in Hoevelaken en volwassen geworden in Amsterdam. Tijdens mijn studie Algemene Cultuurwetenschappen aan de UvA ontdekte ik de pen het toetsenbord en besloot ik mijn droom na te jagen: muziekjournalist worden. Na vijf jaar voor OOR, FaceCulture en diverse andere titels te hebben gewerkt, gooide ik het over een andere boeg en ging als e-commerce manager van mannenmodeplatform MEN TODAY aan de slag. Sinds oktober 2016 ben ik weer fulltime met woorden in de weer voor o.a. NU.nl, OOR, VOGUE (Man), Veronica Magazine, Holland Herald, VICE, VIVA, Dirty Science en Sir Edmond Gin.

In mijn portfolio vind je een selectie van interviews, recensies en reportages. Voor een uitgebreid overzicht van mijn werkzaamheden is LinkedIn een optie, maar even bellen of mailen lijkt me veel leuker.

0651590467
tom@tomspringveld.nl